Telefon : 004 0742 203 783
004 0236 471 311PRODUSE

Flanse
flanse Flansele sunt componente ale instalatiilor de tubulatura care ajuta la imbinarea demontabila a tronsoanelor de tubulatura intre ele sau a tubulaturii cu celelalte elemente componente ale instalatiei (robineti, supape, pompe, compensatoare, oale de condens, rezervoare, cazane, etc.). Materialele cele mai utilizate in confectionarea flanselor sunt: otelul, inoxul, aluminiul, bronz, alama, etc. Standardele uzuale la fabricarea flanselor sunt cele germane, americane sau japoneze, celelalte standarde fiind derivate ale acestora.
Fitinguri sudura
fitinguri sudura Fitingurile pentru sudura sunt elemente de imbinare si racordare nedemontabila, prin sudura, a tubulaturii din instalatii. Se executa din teava sudata sau trasa. Se prelucreaza adecvat pentru sudura in zona de imbinare. Materialele cele mai utilizate in confectionarea fitingurilor pentru sudura sunt: otelul si inoxul. Standardele utilizate frecvent in fabricarea fitingurilor pentru sudura sunt cele germane si americane, celelalte standarde fiind derivate ale acestora.
Tevi din otel si inox
Tevi inox Tevile pot fi sudate sau fara sudura (trase). In sectiune pot fi circulare, ovale, patrate, rectangulare. Tevile din otel sunt larg utilizate in constructii si instalatii. Tevile din inox sunt tevi din otel aliat cu metale neferoase in special crom si nichel care dau o rezistenta sporita la coroziune. Se folosesc la instalatii de tubulatura navale, petrochimice, in industria chimica, in industria alimentara, in industria mobilei, in constructii la scari si balustrazi, etc.
Robinete
Robinet Robinetele sunt armaturi care se monteaza pe instalatiile de tubulatura in scopul opririi sau reglarii debitului de fluid prin instalatie. Ele se monteaza demontabil prin imbinari cu flanse sau cu filet si nedemontabil fiind sudate direct pe tubulatura. Dupa modul de inchidere se intalnesc robinete cu ventil, cu sertar, cu cep, cu bila, fluture, cu ac, etc. Robinetele pot fi din fonta, otel-carbon, otel-inox, bronz, pot fi actionate direct sau prin reductor, manual sau electric.
Compensatoare de dilatatie
compensatoare de dilatatie Compensatoarele de dilatatie sunt folosite in instalatiile care prezinta modificari axiale sau unghiulare semnificative datorate conditiilor de lucru: diferente de temperatura, arcuiri, vibratii, etc. Sunt utilizate in instalatiile de transfer combustibil, in instalatiile de abur, fluide calde etc. Compensatoarele pot fi demontabile (cu flanse si cu filet), sau nedemontabile (cu stuturi care se sudeaza pe tubulatura). Lungimea burdufului compensatorului depinde de variatiile axiale sau unghiulare pe care le preia. Burduful poate fi din cauciuc, NBR, otel-carbon, otel inox, etc. in functie de fluidul de lucru.
Fitinguri hidraulice inox
Fitinguri hidraulice inox Fitingurile hidraulice se utilizeaza la instalatiile cu fluide sub presiune. De obicei aceste fitinguri lucreaza la presiuni de pana la 630 de bari. Domeniile de utilizare sunt industria hidraulica si pneumatica, aplicatiile vacuumetrice, industria navala, industria alimentara, industria auto, industria hartiei, etc..
Fitinguri filetate
Fitinguri filetate Fitingurile filetate sunt elemente de imbinare si racordare demontabila a tubulaturii. In general filetul de imbinare este in sistem imperial: toli (inch). Se folosesc si combinatii cu sistemul metric in general la racordurile olandeze. Materialele din care sunt confectionate fitingurile sudabile sunt: fonta neagra, zincata, otel-carbon, otel-inox, alama, s.a. Se confectioneaza in general prin turnare sau prin prelucrare mecanica.
Inox
inox Flanse din inox. Fitinguri pentru sudura si filetate din inox. Robinete din inox. Profile laminate, bare si fire din inox. Teava circulara, ovala, patrata, rectangulara din inox. Tabla din inox.
Aluminiu
aluminiu Piesele confectionate din aluminiu imprumuta proprietatile acestuia, fiind usoare ca greutate, usor turnabile, usor de prelucrat, cu un bun comportament in mediu oxidant dezvoltand la suprafata un oxid, care protejeaza materialul din profunzime de oxidare. Datorita acestor proprietati el este folosit cu succes ca un inlocuitor al inoxului.

Despre Noi

Compania noastra S.C. RORY S.R.L. este o companie cu traditie in domeniul instalatiilor. Suntem specializati in vanzari en-gros de componente, racorduri si imbinari utilizate la instalatiile de apa, gaz, produse petroliere si fluide corozive. Livram flanse si fitinguri pentru sudura, dupa orice standard din otel, inox, aluminiu etc., teava trasa sau sudata din otel si inox, robinete industriale din fonta, bronz, otel si inox, fitinguri filetate din fonta neagra si zincata, alama, otel si inox, fitinguri hidraulice pentru instalatii de inalta presiune.

            Produse

            Fitinguri pentru sudura
          Tevi din otel si otel-inox
           Robinete
           Compensatoare
           Fitinguri hidraulice inox
           Fitinguri filetate
           Inox
           Aluminiu
Contact

SC Rory SRL
Telefon: 004 0236 471 311
Fax: 004 0236 471 311
Mobil: 004 0742 203 783
E-mail:office@rory.ro
rorynternational@yahoo.com